Updated timetable for Winter Semester 2015-16

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

 

Το εργαστήριο θα είναι ανοικτό για τους σπουδαστές, από τις 19/10/2015 και μέχρι το τέλος του εξαμήνου, για ΕΞΙ ώρες/ ημέρα, με το εξής ωράριο:

Δευτέρα – Τρίτη 10.00-16.00

Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή 12.00-18.00

Για την περίοδο της εξεταστικής θα ισχύσει ΤΟ ΙΔΙΟ ωράριο.

Υπενθυμίζεται ότι όσον αφορά τα μηχανήματα cnc και laser, αυτά λειτουργούν με κράτηση η οποία γίνεται επί τόπου ή τηλεφωνικά. Η κράτηση είναι ατομική και δεν μεταβιβάζεται. Σχετικά με τις ώρες χρήσης ανά φοιτητή στα μηχανήματα που έχουν μεγάλη ζήτηση, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Το εργαστήριο επίσης είναι διαθέσιμο τις παραπάνω ώρες για κατασκευές των σπουδαστών (μακέτες, ξύλινες κατασκευές κλπ) ως προς τη χρήση των πάγκων, και των άλλων εργαλείων που διαθέτει, όπως ξυλουργικά εργαλεία, νήμα κοπής διογκωμένης πολυστερίνης, κλπ και το προσωπικό είναι στη διάθεση των σπουδαστών για συμβουλές επί των κατασκευών αυτών. Οι κατασκευές μπορούν να παραμένουν στο εργαστήριο για όσο διάστημα εκπονούνται.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε σπουδαστής που χρησιμοποιεί το εργαστήριο συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των διαχειριστών και του υπευθύνου, καθώς και με τους όρους χρήσης του, τους οποίους υποχρεούται να γνωρίζει. https://fablab.tuc.gr/terms-of-use/. Επισημαίνεται ιδιαίτερα το ζήτημα της καθαριότητας και απομάκρυνσης των υπολοίπων των υλικών που προσκομίζουν οι σπουδαστές, από τους ίδιους, μετά από τη χρήση των μηχανημάτων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο